Oceanz
Maxwellstraat 21
6716 BX Ede
Nederland
+31(0) 318 769 077
0
Nog geen stemmen

Oceanz

Description: 

Oceanz - Make it matter

Innovatie, kwaliteit & persoonlijk contact

Oceanz 3D printing gaat op zoek naar nieuwe markten, innovaties en technieken. Onze focus? Het verschil maken! We noemen dit het zoeken naar ‘nieuwe blauwe oceanen’. Hierbij denken we aan dé 3D innovaties die het verschil maken in uw productieproces. Ze dragen bij aan bijvoorbeeld de reductie van de faalkosten of het verhogen van de productiecapaciteit.

De wereld weer een beetje beter maken.
3D printing past prima binnen uw bestaande of toekomstige beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Oceanz ontwikkelt overigens niet alleen prototypes in een kort tijdsbestek, ook de transportafstanden zijn gering, vanwege de productie in Nederland. 3D printen is tevens een duurzame techniek omdat de afvalstoffen tot een minimum beperkt worden en het materiaal wordt hergebruikt (zero/less waste). Samen met Oceanz kunt u de wereld zelf dus ook een klein beetje beter maken.

Waarom de naam Oceanz?
De naam Oceanz is hierin een bewuste keuze en zeker ook de missie: Make it Matter. Met 3D printing en Additive Manufacturing staan we aan het begin van een nieuwe industriële revolutie. Volop vernieuwing en innovatie is het soms onoverzichtelijke gevolg. Oceanz koerst u door deze ‘innovatiejungle’ en neemt u mee naar de ‘blauwe oceaan’. Een plek waar het draait om waarde vernieuwing, nieuwe materialen, technieken en toepassingen. De mogelijkheden kennen geen grenzen. Naast blauwe oceanen, typeren we ‘rode oceanen’. In deze markt zijn de spelregels bekend en draait het om zaken als ‘supply chain‘ management, levertijd en aftersales. De ‘sharks’ van Oceanz werken samen met u om de meeste effectieve en efficiënte oplossingen te vinden.

Make it matter met Oceanz
Oceanz heeft al jaren waardevolle ervaring opgedaan. We zijn bekend met de markt, branchegenoten en professionals. Onze opgedane kennis en concrete business cases die wij hebben binnen diverse branches - waaronder de Industrie, Medische wereld, Retail en Aerospace - zetten wij voort. We gaan nu verder met het verbreden van kennis, op zoek naar noviteiten en zijn niet schuw van innovaties en ontwikkelingen.

Innovaties die een bijdrage moeten leveren aan de maatschappij of de business van de klant. Niet voor niets is Make it Matter de missie van Oceanz. De ontwikkelingen en innovaties moeten er toe doen én het verschil maken! Denk daar bij aan kostenbesparing, faalkosten reductie, het optimaliseren en versnellen van productieprocessen, overzichtelijk voorraadbeheer en onbeperkte vormvrijheid. 3D printing staat centraal tussen thema’s als de Circulaire Economie (duurzaamheid) en de Smart Industry.

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
Maxwellstraat 21
6716 BX Ede
Nederland
Telefoonnummer vast: 
+31(0) 318 769 077
Emailadres: 
info [at] oceanz.eu
Photos: 
3D-printtechnieken: 
Materialen: 
Aantal werknemers: 
Organisatiestructuur: 
Foundation year: 
2010