3Dealise
Wheeweg 20
7471 EW Goor
Nederland
+31 547 702038
0
Nog geen stemmen

3Dealise

Description: 

3Dealise biedt 3D engineering, 3D printen en rapid manufacturing voor industriële toepassingen in sectoren zoals lucht- en ruimtevaart, auto-industrie, en pompen- en machinebouw. Wij leveren producten met een gewicht van 0,5 tot 5000 kg in zeer kort tijdsbestek. Onze competenties omvatten 3D scannen, 3D engineering, reverse engineering, gietvorm ontwerp, 3D printen, en beheerde productie en gieten. Wij beschikken onder andere over de grootste 3D zandprint capaciteit voor gietvormen in Noord-Europa.
Klanten kunnen een enkele service kiezen, zoals 3D printen, maar we bieden ook een full-service concept waarbij we een productidee volledig ontwikkelen tot een fysiek product. Zo hoeven onze klanten geen productietechnici te worden als ze dat niet willen. Onze opdrachten lopen uiteen van het 3D printen van een zandvorm voor een gieterij in 24 uur, tot het volledig engineeren van een pomp of motor gevolgd door 3D printen en beheerde productie in enkele weken.
Onze vestigingen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk bevinden zich op strategische locaties, dicht bij de industriegebieden van Noord-Europa. Bovendien hebben onze unieke competenties wereldwijd aantrekkingskracht en wij leveren tot in Noord- Amerika en Azië.

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
Wheeweg 20
7471 EW Goor
Nederland
Telefoonnummer vast: 
+31 547 702038
Emailadres: 
salesinfo [at] 3dealise.com
Aantal werknemers: 
Omzet: 
Percentage Additive Manufacturing / 3D-Print toepassingen: 
Organisatiestructuur: 
Meer over 3d printing