Schaal model van een Industriële waterzuivering

Bij Berghof Membranes maken ze grote industriële waterzuiveringsinstallaties. Deze machines hebben meestal het formaat van een stevige zeecontainer. Voor beurzen wilden ze graag wat meer laten zien dan de standaard folder of beeldscherm met een annimatie van hun producten. Juist op een beurs moet je opvallen en laten zien wat voor mooie dingen je bedrijf kan maken. 

Solution: 

De installatie was al getekend in CAD. Dit hebben we als basis gebruikt om een printbaar model te maken. De meeste onderdelen zijn direct 3D geprint. Het frame is gemaakt met lasersnijden. En het geheel is afgewerkt met airbrush om het model zo goed mogelijk op het daadwerkelijke product te laten lijken. De lengte van het schaalmodel is ongeveer 60 centimeter.Aangezien de installatie een hoog technisch gehalte heeft, is er voor gekozen om een schaal model te maken van de gehele installatie. 

Result: 

Op de beurs had het model een centrale rol. Hierdoor heeft het veel aandacht gekregen. Door het hoge detail niveau konden de aanwezige technici de werking van de installatie goed uitleggen aan de potentiële klanten. Door rond het model te lopen waren alle delen ook goed zichtbaar. Het model zal dus de volgende beurzen weer een centraal worden opgesteld.

Extra: 

Voor meer informatie en onze contact gegevens, kijk op https://www.turtlecreations.nl of op https://www.3dprintatlas.nl/business-listing/turtle-creations