Allure Luchtverwarming Schaalmodel (3D Geprint)

Air Install B.V. (onderdeel van Brink Climate Systems B.V.) wilde graag een origineel cadeau voor één van hun medewerkers en benaderde 3DWP om een schaalmodel te maken van een luchtverwarmingskast. Dit model wordt veel door hen geplaatst en vormt daardoor een mooi relatiegeschenk.
3DWP, een Nederlands bedrijf gericht op 3D printen (ook wel Additive Manufacturing genoemd) en Rapid Prototyping maakt vaak enkelstuks producten of kleine series. Daar is 3D printen uiteraard zeer geschikt voor. Maar ook schaalmodellen en replica’s kunnen zo vervaardigd worden in plaats van op de traditionele manieren.

Solution: 

Het ‘’Allure’’ logo en een 2D tekening van de kast werden door de klant aangeleverd en zijn door 3DWP omgezet naar 3D printbare bestanden. De kast is in 3D nagetekend en van een sokkel voorzien met het logo.

Result: 

Binnen afzienbare tijd is een leuk schaalmodel geleverd die makkelijk nabesteld kan worden door de klant omdat alle bestanden al klaar zijn om te 3D printen.

Extra: 

Zie voor meer informatie of een vrijblijvende offerte https://www.3dwp.nl of https://www.3dprintatlas.nl/business-listing/3dwp