tm filament
magneetstraat 5
1014CC Amsterdam
Nederland
0
Nog geen stemmen

tm filament

Description: 

Met meer dan 50 jaar ervaring in extrusietechniek en polymeren produceert TM Filament dagelijks high quality filament van vele uiteenlopende kunststoffen. Daarnaast wordt deze kennis en ervaring ook ingezet voor het ontwikkelen van specifiek filament voor bepaalde doeleinden. Een modern en geavanceerd machinepark, ISO-certificering garanderen een hoge mate van flexibiliteit in onze productie. Deze flexibiliteit vinden we niet alleen terug in ons uitgebreid aanbod aan kunststoffen, echter ook in spoolvolumes, van 10 gram tot 30 kilogram.


Dagelijks produceert tmfilaments honderden kilo’s filament. TMFilament produceert, enerzijds, uitsluitend private label en, anderzijds, specifiek filament voor de business-to-business markt. Door het flexibele machinepark zijn we in staat om alle gangbare kunststoffen op de filamentmarkt te leveren. 


tmfilament levert uitsluitend private label aan resellers en zoals de klant het maar wenst. Dat kan uitsluitend vacuüm verpakt, maar ook vacuüm verpakt in stuksdoosjes, gecombineerd met een leaflet.


In de business to businessmarkt bestaat vaak een specifieke vraag naar een 3D-printoplossing, die niet is op te lossen met de producten die op de markt aanwezig zijn. De R&D afdeling van tmfilaments onderzoekt de specifiek gewenste eigenschappen voor het filament. Aan de hand van de uitkomsten wordt een aangepaste of geheel nieuw materiaal samengesteld voor custos made filament

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
magneetstraat 5
1014CC Amsterdam
Nederland
Mobiel: 
06-46312739
Emailadres: 
jaap [at] tmfilament.com
Materialen: 
Aantal werknemers: 
Percentage Additive Manufacturing / 3D-Print toepassingen: 
Foundation year: 
1958
Meer over 3d printing