Cards 3D Printing Solutions
De Maas 22A
5684PL Best
Nederland
+31 499 371 990
0
Nog geen stemmen

Cards 3D Printing Solutions

Description: 

Met ingang van 1 mei 2017 jl. is cards 3D Printing Solutions, als onderdeel van cards PLM Solutions,  binnen de Benelux verantwoordelijk voor de levering, implementatie, onderhoud en training van de Ultimaker 3D printers en filamenten (printmaterialen) met een focus op de maakindustrie. Cards 3D Printing Solutions mag zich dan ook value added reseller van Ultimaker noemen. Deze 3D printers worden steeds vaker ingezet voor het produceren van:

Prototypes:
Een eerste model van een product waarmee optredende krachten, de werking of passing van onderdelen wordt getest en de productie wordt voorbereid. De eisen aan een prototype verschilt per productsoort en kan met een 3D-printen heel snel worden ingevuld.

Jigs:
Een op maat gemaakte, losse tool die gebruikt wordt om de locatie van gereedschappen te geleiden of halfproducten te positioneren.

Fixtures:
Een tevens op maat gemaakte maar vaste tool welke het werkstuk vasthoudt of omklemt om daarna een bewerking uit te voeren waardoor een reductie van operators wordt bewerkstelligd.

Laag volume productie:
Het 3D-printen van kleine batches van speciaal ontworpen producten waar het vervaardigen van een spuitgietmatrijs te kostbaar is en/of te veel (doorloop)tijd in beslag neemt.

Het proces achter 3D printing wordt ook wel Additive Manufacturing genoemd. Hoewel additieve productie niet volledig de traditionele productiemethoden vervangt, verwachten veel analisten een exponentiële groei van deze technologie. Driekwart van de klanten van Ultimaker zijn bedrijven. Zo print Tesla gereedschappen voor zijn fabrieken, maakt Adidas onder meer hulpstukken voor zijn schoenen en gebruikt BMW de Ultimaker voor de productie van prototypes. De omvang van de 3D-printer markt is enorm aan het verbreden, en levert dezelfde kwaliteit resultaten als industriële printers (minder kosten en op een toegankelijke manier voor elke professional).

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
De Maas 22A
5684PL Best
Nederland
Telefoonnummer vast: 
+31 499 371 990
Emailadres: 
webshop [at] cards3dprinting.com
3D-printtechnieken: 
Materialen: 
Aantal werknemers: 
Percentage Additive Manufacturing / 3D-Print toepassingen: 
Organisatiestructuur: 
Sector: 
Foundation year: 
2017
Meer over 3d printing